OUTFIT | ALL BLUE EVERYTHING

Zomer in Nederland. En ik koos deze dag voor mijn marineblauwe baggy pantalon met een chique bloemenprint van Mango. Daarop combineerde ik de blauwe chiffon blouse, ook deze is van Mango. Waarom lange mouw op zo’n zonnige dag? 1. Ben een kou kleum. 2. Zonnige dagen in tijden van zomer in Nederland wil nog niet altijd zeggen dat het warm is, het was onder de 20 graden. Ik noem kledingstukken van chiffon kwaliteit ook altijd 365-dagen-in-het-jaar kledingstukken. Ik ben van mening dat je namelijk dit soort kledingstukken prima het hele jaar kunt dragen 🙂

wp-1467814111563.jpg

 

Ik combineer deze casual-chique pantalon graag met mijn statement parelketting. Zo blijft de stijl van deze set in balans tussen casual en klassiek. Deze statement ketting heb ik al bijna 2 jaar en raak hem nooit beu.

Doordat er allerlei koele kleurtinten in de print van de broek zitten, zijn allerlei combinaties mogelijk. Zelfs donkergroen, offwhite of babyblauw zijn mogelijk. De kleur van de hortensia’s matcht er ook mooi bij 😉

X Miranda

2 gedachtes over “OUTFIT | ALL BLUE EVERYTHING

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s