SHOPPING | BLACK PLUMETIS TOP

Plumetis. Een stofje met voelbare polkadots op de stof geweven geven de top die ik draag in deze outfit, een bijzondere uitstraling. De plissee’s maken de top retro-klassiek.

Ik heb ervoor gekozen om op deze top geen statement ketting te dragen omdat ik de aandacht wil houden op de bijzondere plumetis. Wel draag ik er grove oorbellen op, dit als finishing touch voor de outfit.

Omdat de top van zichzelf al veel heeft, hoef je er niet nog veel meer details aan toe te voegen. Ik draag hieronder een pantalon met daar in een ceintuurtje zoals je kunt zien. En heb ik mijn nagellak afgestemd met mijn lipstick.
De plumetis top is van Mango en shop je hier. De strassoorbellen zijn van H&M, ze zijn online exclusive dus alleen verkrijgbaar via de webshop.

X Miranda

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s