OUTFIT | A SPLASH OF COLOUR

Koningsblauw en mosterdgeel. Dat is de gewaagde kleurencombi van mijn outfit! Het satijnen sjaaltje laat de kleurtjes terugkomen waardoor er wel logica zit in de combinatie. Normaal gesproken ben ik introvert wat kleurtjes betreft. Maar dit vond ik ontzettend tof!

wp-1467489636704.jpg

IMG_20160702_083834IMG_20160702_215300

Het is een zomerse outfit aangepast op mijn stijl! Het blousje heeft dan wel mouwen, maar dat is soms wel nodig gezien de zomers hier in Nederland 😉

De blouse is wat korter dan een normale soepelvallende chiffonblouse, waardoor deze ook heel tof losvallend op een high waist broek gedragen kan worden. De rok kun je ook eindeloos combineren, de warme kleur is dan ook perfect voor in de herfst. Ik ben altijd wel kritisch over de lengte van een rok. Deze vind ik prima kunnen met blote benen. Ik heb nog shorts en rokjes die ik met een panty droeg in panty-periodes in het jaar, maar vind ik dan net ietsjes te kort om het zonder panty te dragen. Wel zonde, want bepaalde rokjes en shortjes zou je best in de zomer kunnen dragen, maar helaas moet ik grenzen stellen met mijn lengte van 1.77 meter.

 

X Miranda

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s