SHOPPING | SALE SHOPPING!

Na een aantal dagen geveld te zijn door de griep, ben ik nu weer op de herstel tour en zo goed als back in the game. Ik was daarom ook niet bereid te werken en bloggen of überhaupt voorbereidingen er voor te treffen, dus vandaar de stilte op mijn blog of sociale medium.
Dus dat!
Onlangs had ik een bezoekje gebracht aan de H&M. Ik was eigenlijk niet van plan iets te kopen, of nou ja, niet zo veel als wat ik deed dan. 😉 En tot mijn grote geluk was de SALE begonnen! Het is af en toe de omgekeerde wereld. De uitverkoop van de spring/summer collectie begint al terwijl de zomer nog moet beginnen en langzamerhand begint de pre-fall collectie overal in winkels binnen te komen. Wat dat betreft loopt alles in de modewereld altijd op de zaken vooruit. Is niet erg, ben altijd namelijk erg benieuwd naar nieuwigheden en trends. Maar voor nu nog even mijn SALE blogpost.IMG_2755

Rustig begon ik te snuffelen tussen de chaos. Want ja, dat is uitverkoop nou altijd eenmaal. Heftige kleuren, printjes slaan mijn ogen over. Ik zoek meestal naar effen kledingstukken en bepaalde soort stoffen en kwaliteiten. Nu houd ik van H&M het meest van de Modern Classic collectie. En daarvan vond ik deze 4 items veeeeel te laag geprijsd in de uitverkoop. Mijn modehart maakte een sprongetje en vanbinnen slaakte ik een gilletje toen ik zag dat mijn maten er nog tussen zaten. Heel vaak komt het voor dat alleen de allerkleinste of de allergrootste maten overblijven. In de paskamer kon in mijn geluk niet op toen ik merkte dat eigenlijk alle kledingstukken ook nog eens goed pasten en met elkaar te combineren vallen. Wat een euforie. Hup gauw naar de kassa om daar mijn geld te brengen. Had flinke kortingen te pakken, wat hoefde voor deze 4 items nog geen 50 euro af te rekenen!
De gestreepte blouse is van stevige chiffonkwaliteit, ik heb meerdere van dit soort kwaliteit blousjes in mijn kast hangen en geloof het of niet maar daar doe ik al een paar jaar mee. Deze was 7 euro.
Daarnaast hangt een offwhite jas met subtiele pofmouwtjes en zakjes met een flap. Dit is een half lange jas, ideaal voor over jurken en rokken. Maar ook overal bij te combineren omdat het simpelweg offwhite is. Deze was van 50 eur0 naar 25 euro afgeprijsd
Een zwarte pantalon van een wat zwaardere kwaliteit met uitlopende pijpen. Pantalons kan ik er nooit genoeg van hebben en staan altijd netjes. De taille is ook net wat hoger waardoor je er tops in kunt blousen. Deze was nog maar 10 euro, eerst 30 euro.
En als laatste een getailleerde katoenen blouse met stipjes. De blouse is donkerblauw, deze combineer ik liever op een witte broek, dat steekt mooi af met de witte stipjes! Ook deze was naar 7 euro afgeprijsd.

Ik heb ook nog een outfit video opgenomen! Deze kun je hieronder bekijken!

Houd jij ook zo van SALE shoppen?
X Miranda

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s