SHOPPING | BROCADE CROPPED TOP

Deze keer ga ik jullie kennis laten maken met mijn recent geshopte cropped top van brokaat!  Deze bestelde ik bij de H&M. Ik zag deze top al een tijdje voorbij komen in de webshop, maar twijfelde ik of het wel wat voor mij was. Alsnog overstag gegaan en sindsdien zijn de top en ik meant to be together.

IMG_20160608_124349

Ik had paar weekjes terug een flink pakket laten komen vanuit de H&M webshop, waar onder andere deze top bij zat. Ik was van alle items toch echt het meest nieuwsgierig naar deze top. Zoals ik al zei twijfelde ik eraan of dit wel iets voor mij zou zijn, cropped tops kunnen namelijk gauw ordinair zijn als je ze onjuist combineert. Maar dit is niet zomaar een doorsnee cropped top. Deze oogt wat luxer vanwege het barok printje en het gouddraad wat er doorheen is geweven. Ik draag bij deze outfit een high-waist skinny jeans. Je ziet een klein stukje buik wat ik acceptabel vind voor mijn stijl. Bij deze top hoort eigenlijk ook een high waist short. Ook deze had ik erbij besteld omdat ik altijd wel van setjes of matchende kledingstukken houd. Hoe leuk had dit gestaan in combinatie met een wat langere blazer in een soortgelijke neutrale kleur en een paar sandaletten. MAAR, de matchende short was waaaaay too short. Laat ik het bij Stay classy, not trashy houden 😉

IMG_20160608_123254IMG_20160608_141929

Het was deze dag ook weer stralend weer!  Ik heb de afgelopen dagen echt geluk gehad want dit soort zomerse dagen die dan toevallig op je vrije dagen vallen, zijn uniek in een land als Nederland.

IMG_20160608_205404IMG_20160608_123452

Ook verliefd geworden op deze cropped top en de charmes die deze top jou te bieden heeft?
It’s your lucky day! De top is nu in de sale te koop op de H&M webshop. Je vind ‘m hier.

X Miranda

IMG_20160608_111018

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s