OUTFIT | HERE COMES THE SUN

Eindelijk was ‘ie daar dan, de zon! Mijn vrije dagen hebben al een tijdje geen zon gezien, dus kon er vandaag optimaal van genieten. Als de zon schijnt is het leven net een beetje leuker en gezelliger. Op deze mooie dag ook wat outfit foto’s geschoten en ik deel graag met jullie het resultaat.

1

64

Marine blauw never goes out of style.  En dat in combinatie met de polkadot maakt het deze outfit tot een tijdloos geheel. Ik draag heel graag pantalons, ze staan altijd mooi en in combinatie met een nette schoen of een pump geeft het een chique look. De top maakt de outfit weer speels. Het luchtige chiffon draagt prettig op dagen als deze. De broek is hoog genoeg om de top er uit te laten blousen. Het zijdeachtige sjaaltje is de finishing touch.

25

De top en de sjaal heb ik van Steps. De pantalon komt van Mango. De pantalon heb ik vorig jaar geshopt, maar heb een goed alternatief op hun webshop gevonden. Verder draag ik Estee Lauder lipstick in  de kleur Envious van de Pure Color Envy lijn. Fijne lipstick die je lippen gehydrateerd houdt gedurende de dag.

X Miranda

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s