OUTFIT | CHIC HAPPENS

Ik heb al een tijdje heel wat spulletjes op zolder staan die ik heb verzameld voor als ik op mezelf ga wonen. Zo ook 1 van mijn kop-en-schotels die ik gebruik in deze outfitpost.
Ik ben enorm fan van sixties stijl met een beetje kitsch dus dit zul je later ook in mijn interieur terug vinden!

3

Ik draag mijn satijn achtige rok van Steps in combinatie met een poederroze blouse van ongeveer de zelfde kwaliteit stof van H&M . Dit is 1 van mijn favoriete blousjes die ik graag met deze rok combineer. Ik heb namelijk ook nog een chiffon blouse in koraal die ook mooi matcht met de kleuren die in de bloemen zitten verwerkt.
De rok heeft een hogere taille waardoor deze het smalste punt van je taille benadrukt!
De rok eindigt net boven de knie bij mij. Combineer de rok met een paar elegante pumps, zo lijken je benen optisch smaller in combinatie met de A-lijn van de rok.
De kop-en-schotel heb ik overigens vorig jaar geshopt bij H&M Home. Ik heb op de webshop gezocht of deze nog te koop is, maar dat is helaas niet het geval. Ik heb wel een mooi alternatief gevonden, klik hier dan kun je het met eigen ogen zien.
Voor de foto’s had ik overigens wel echt thee geschonken in het kopje, dit is alleen niet terug te zien haha; green tea as always ðŸ˜‰

4

X Miranda

4 gedachtes over “OUTFIT | CHIC HAPPENS

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s