OUTFIT | SOMEDAY IN THE CITY

Afgelopen woensdag ben ik naar de stad geweest. Ik wou heel graag mooie outfit foto’s maken in een omgeving met mooie, klassieke straatjes. In eerste instantie wou ik naar Heusden afreizen (1 van de mooiste dorpjes van brabant), 0ok daar weet ik dat je er super mooie foto’s kunt schieten. Maar uiteindelijk ervoor gekozen om gewoon in de buurt te blijven, dus we zijn naar Breda gegaan.
4 (2)

Ik had ook het 1 en het ander nodig uit de stad, onder andere de ZARA…. dus daar binnenkort meer over. 😉
Na mijn bezoekje gebracht te hebben aan de ZARA, zijn we even wat gaan lunchen bij Dickens & Jones op de grote markt in Breda. Hier heb ik samen met vriendlief een all time favorite clubsandwich genuttigd. Ik geloof dat ze verbouwd hebben want was er al een tijdje niet meer geweest. Ik zat aan een tafeltje met een instagram-waardig uitzicht. Zie resultaat hieronder.

IMG_20160525_160058

Vervolgens hebben we dus 1 van de mooiste plekjes van de binnenstad opgezocht om de foto’s te maken.  Ik ging vandaag voor City Chic. Ik droeg mijn kokerrok met pied-de-poule print. Het lijkt wel of pied-de-poule nooit uit de mode raakt. Het blijft een klassieker. Dit heb ik gecombineerd met een grijze blazer en offwhite top om het contrast te compenseren. Oh, en uiteraard de zwarte moccasins aan m,n voetjes.

1 (2)9 (2)3 (2)

11 (2)

8 (2).JPG

Breda kent zo haar mooie straatjes. Ik vind de herenhuisjes prachtig. Van kozijn tot aan voordeur. De lantaarntjes voegen ook echt iets typisch toe!  Daar wil je toch gewoon gelijk gaan wonen? Ook al ben ik opgegroeid in een dorp, ben ik meer een stads type.

IMG_20160525_161520

14 (2)

Houdt mijn blog in de gaten! Mijn hoofd draait soms overuren aan ideeën voor mijn blog. Ik ben zeker van plan dit te delen met jullie, so stay tuned! 🙂

Wat voor type qua dorp of stad ben jij?

X Miranda

9 (2)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s