OUTFIT | SUNDAY CHIC

IMG_1592

Het is weer tijd voor een outfit of the day! Vandaag was het zondag en droeg ik mijn zwarte polkadot pantalon van ZARA. Deze klassieker droeg ik met mijn moccasins waarover ik eerder een item heb geschreven!

Doordat mijn pantalon en mijn moccasins de eye-catcher moesten zijn, heb ik de rest van mijn outfit rustig gelaten met een witte blazer en een zwarte chiffon top. Zo creeer je meer ruimte om je eye-catchers op te laten vallen.
Zwart en wit zijn DE basiskleuren voor een tijdloze en elegante outfit. Je kunt met deze kleuren nooit een modemisser maken.

Shop- the – look (similar)
blazer : shop hier

top: shop hier

pantalon: shop hier
moccasins: shop hier

Hoe combineer jij meestal deze basiskleuren?

X Miranda

image

IMG_1573 (2)IMG_1594

IMG_1592

Een gedachte over “OUTFIT | SUNDAY CHIC

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s