SHOPPING | ZARA MOCCASINS

IMG_1551

Hoi!

Je raadt vast al waar de pakketbezorger vandaag weer 1 van zijn pakketjes moest afleveren. Jep, bij mij thuis! Ja, ook ik maak me schuldig aan webshop winkelen. Heb er een haat-liefde verhouding voor. Het is zo super makkelijk en binnen een paar dagen heb je je bestelling in huis. Maar aan de andere kant, ik werk namelijk zelf ook in een winkel en zie klanten altijd veel liever in de winkel shoppen!

Mag ik je voorstellen aan mijn nieuwe black beauties van ZARA! Dit zijn klassieke moccasins met een klein hakje voor een feminine touch.
Chic te combineren onder een kokerrok met een chiffon-blouse. Voor een wat zakelijkere look kan de blouse ook getailleerd zijn!  Maar deze staan ook zeker zo leuk onder een pantalon broek. Als ik ze wat meer casual wil dragen zal ik deze combineren met een skinny broek zwart of wit. Eigenlijk zijn deze schatjes eindeloos te combineren en kan ik niet wachten om binnenkort een artikel te posten met outfits waar ik ze onder zal dragen!

Zocht jij toevallig ook een paar klassieke moccasins of ben jij ook verliefd geworden op dit paar? klik dan hier .
Met wat voor paar schoenen combineer jij jouw outfits het liefst?

X Miranda

 

 

 

3 gedachtes over “SHOPPING | ZARA MOCCASINS

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s