OUTFIT | ON MONDAY WE WEAR CORALS

Vandaag was het tweede pinksterdag. Een extra vrije dag voor iedereen om te doen wat die wilt! Wekelijks ben ik altijd de maandag vrij, maar vandaag was ook vriendlief vrij dus was hij de man achter mijn canon750D !

Hieronder zie je mijn outfit van vandaag! Ik draag koraal kleurtjes in combinatie met neutrale tinten. Koraal is 1 van de trendkleurtjes van dit moment!
Ik draag een sixties jacket met een klassiek kraagje. Deze heb ik ton sur ton gecombineerd met een viscose blousje met ruches.

6

Verder draag ik een paar pumps. Ze zijn beige met een heel subtiel goude gloed eroverheen. Ik draag bijna elke dag pumps. Enorm hoog zijn ze niet, maar wel comfortabel. Ik moet er namelijk ook een hele dag mee op de werkvloer kunnen staan!

Ik houd van deze outfit! Mij zul je niet op een vrije dag in een trainingspak treffen (die heb ik namelijk ook niet eens in mn garderobe 😉 )

Wat draag jij het liefst op een vrije dag?

Voor deze outfit kon ik ook een ”shop-the-look” samenstellen.

 

X Miranda

42

57

1

Shop-the-look

paintdocument

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s